Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kommentek

Hamarosan jön a Space album

2007.02.10. 18:09 | BeeBoy | Szólj hozzá!

Címkék: zene album

Nemsokára kész lesz a Space albumom, mely elérhető lesz a http://footstepsinthezoo.tvn.hu oldalon a "Zenéim" link alatt. Viszont előtte a Space album maxi lemeze lesz elérhető, melyen 3 track hallható, mégpedig:
    - Space Part II (original)
    - Space Part II (Tive Remix)
    - Space Part II (Footsteps In The Zoo Extended Remix)

Ez a maxi körül-belül 2007. február 17-én lesz elérhető.


A Space teljes album mely immáron a 12. albumom 2007. március 3-án lesz letölthető teljes egészében. Néhány szó az albumról.
    Az egész album egyetlen egy track amit 6 darab altrackre lehet bontani. Mégpedig:
       - Space Part I (Overture)
       - Space Part II (Space Game)
       - Space Part III (Bizarre Traveller)
       - Space Part IV (Space Terror)
       - Space Part V (Cosmic Flash)
       - Space Part VI (Land Of Another Planet)
címmel fut.


Az első track egy lágy, kellemes dal ami az album nyitánya. Egyben felfedezés, mint a címe is mutatja (Overture) amit a Földön kívüli világban tehetünk meg. A maga 70 Bpm-es tempójával egy űrhajóba is képzelhetjük magunkat mely épp most száll fel velünk a nagy feketeség felé.
A Space Part II (Space Game) már az űrben játszódik, ahol is a földönkívüli lények gyermekei a maguk kis űrjárművükben játszadoznak futurisztikusnak is tekinthető játékszereikkel. A gyors tempó (140 Bpm) inspirálóan hat erre a képzetre.
Következő téma már lágyabb dolgot próbál szemléltetni, mégpedig egy különös utazó közeledtét festi le zenei kompozíciójában. Ami nagyon egyszerű, mégis, ha a fotelben ellazulunk és elképzelünk magunknak egy ilyen utazót akkor hihetetlen sebességgek elszállunk egy másik helyszínre.
A másik helyszín pedig el lepusztult öreg bolygó ahol egy más gondolkodásvilágú csoport tartja rettegésben az ott élő lényeket. Ez a téma két részre osztható. Beleképzelhetjük magunkat a rettegésbe tartott lények világába, és belebújhatunk a terroristák bőrébe is, mint a címe is mutatja (Space Terror).
Erről a bolygóról tovább utazva egy örökké boldog helyen találhatjuk magunkat a kozmoszban. Itt lehet bulizni, táncolni vagy egyéb kellemesebbnél kellemesebb dolgokat csinálni. Kozmikus látványban lehet részünk, hiszen az ide-oda cikázó lézersugarak, a misztikus táncukat lejtő sokszögek teljesen elvarázsolják az embert. Főleg az, hogy a művész egy rubinvörös lézerhárfán játszik a nagyközönségnek.
Végül pedig egy más világba érezhetjük magunkat az utolsó részt hallgatva. Emberi hasonmásainkat fedezhetjük fel, megismerhetjük a szokásaikat, kultúrájukat.

Röviden ennyit az albumról. Remélem kedvcsinálónak elég lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://fitz.blog.hu/api/trackback/id/tr2335500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása