Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kommentek

Hogy is van ez?

2007.02.13. 12:12 | BeeBoy | Szólj hozzá!

Címkék: időjárás

Már februárt írunk, de még mindig nem emlékeztet az időjárás a télre. Ilyenkor már régen azon kéne röhögnünk, hogy Juliska néni már megint taknyolt egyet a bicajjal a jeges úton. De nem. Ehelyett szakad az eső, lagyos az idő, de havat még az idén nem nagyon, sőt talán egyáltalán nem láttunk. De akkor most mi van? Nem lesz telünk többé? Ilyen nyálkás, rossz, semmirevaló időnk lesz mostantól minden télen? Nagyon remélem, hogy nem. Szeretnék még azért szánkózni egyet-kettőt még attól függetlenül, hogy már a második X-et is magam mögött tudhatom. De mi lesz a gyerekeinkkel? Talán sose tudják meg mi az a hó? Az b...na be! Olyanok lennénk, mint az afrikaiak? Hogy hébe-hóba látnak egy kis havat a hegytetőn. Ha egyáltalán van a közelbe hegy, nemcsak sivatag. Nálunk is ez lesz? Jól néznénk ki. Mindenki fejkendőbe szaladgálna itt össze-vissza, ha meg jönne a homokvihar akkor szívás van.

Ezt az időjárási cuccot mi emberek szúrtuk el? Vagy csak a természet szórakozik velünk? Azért érdemes lenne elgondolkodni a folytatáson, hogy ha mi szúrtuk el ennyire, hogy már telünk sincs akkor nem kéne azért tenni ellene valamit, hogy visszakapjuk? Nehogy már a rozmárok meg a jegesmedvék kiváltsága legyen a tél! Sőt később ha ez így meg tovább akkor még az övék se lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitz.blog.hu/api/trackback/id/tr6336220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása