Hogyan készítsünk melegszendvicset?
Recept:
Vegyünk 2-3 darab zsemlét, bugettet vagy egyéb kettévágható kisebb méretű pékárut. Kenjük meg margarinnal (vagy vajjal ízlés szerint), és pakoljunk rá:
- szalámit
- sonkát
- baromfi párizsit.
Rétegesen készítsük el, minden réteg közé rakjunk sajtot (vagy reszelve, vagy pedig vékony lapra vágva), majd tegyük be a melegszendvics-sütőbe vagy mikróba, legalább egy percre, de 3 percnél ne hagyjuk tovább, mert kiszáradhat a péksüteményünk. (1 perc az ajánlott).
Elkészült szendvicsünket ízesíthetjük, ketchuppal, majonézzel, mustárral, vagy egyéb fűszerekkel.
Jó étvágyat hozzá!
Melegszendvics
2007.02.20. 18:28 | BeeBoy | 1 komment
Címkék: én recept
A bejegyzés trackback címe:
https://fitz.blog.hu/api/trackback/id/tr1238346
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Netti · http://netti-85.blogspot.com/ 2007.02.28. 18:49:02
Hmmm de éhes lettem, én is sűrűn áldozok a melegszendvics oltárán, bár én nem szoktam különféle szalámikat rétegezni,
hanem sonka + gomba+ kukorica +sajt és miután ben volt a sütőben még bent hagyom hogy ropogós legyen, HIDD EL FINI ha ropog :D
hanem sonka + gomba+ kukorica +sajt és miután ben volt a sütőben még bent hagyom hogy ropogós legyen, HIDD EL FINI ha ropog :D
Kommentek