Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kommentek

Hát ez már valóban sok nekem is

2007.09.02. 13:28 | BeeBoy | 6 komment

Címkék: érzések

Ezt a postot nem publikáltam a múltkor, de most mégis úgy döntöttem, hogy publikálom.

E mellett nem tudok úgy elmenni, hogy ne álljam meg szó nélkül. Nem szoktam politizálni, de úgy gondolom, hogy ez nem is arról szól. Körülbelül 2 napja mást sem hallok a tv-ben, a böngészőmben a "Friss hírek" között 2 napja ez szerepel. Az, hogy valakit ocsmány módon próbálnak lejáratni egy embert. Igen embert, mert nem azt kell nézni, hogy politikus-e az illető vagy sem. A politikusok is emberek, van magánéletük és ugyanolyanok mint mi csak egy kiscit jobban megy nekik a szekér. Úgy látom, hogy Magyarország lakosságának többsége nem nőtt még fel. Nem tudja elfogadni, ha valaki nem olyan mit Ő, megnézik az utcán, gúnyos kifejezéseket tesznek rá, ha nem sorolható bele az áltagba. Azért álljon már meg a nászmenet. Kérem szépen a 21. században élünk és nem a középkorban. Azért mert valaki zsidó, cigány, vagy meleg vagy bármilyen más vallású, más bőrszínű, más a nemi identitása még ugyanolyan ember. Ugyanúgy el tudsz vele beszélgetni bármiről, nyugodtan kezet foghatsz vele, NEM FERTŐZ MEG SEMMIVEL!!! Engem az ilyen dolgok felháborítanak, nagyon felháborítanak. Ilyen cikket még ebben ablogban nem olvashattatok, de most kivételt teszek. Már az is felháborított, amit a melegfelvonuláson láttam, de akkor úgy gondoltam, hogy nem írok róla, mert nem ide való. Rosszul döntöttem akkor is írni kellett volna róla. De most írok arról is.
Az öregasszonyoknal arra van pénze, hogy tojással dobálózzanak? Arra van? Inkább foglalkozna a saját dolgával, minthogy másokat dobáljon. Akkor persze rí a szája amikor nem megfelelő százalékkal emelik a nyugdíját. Akkor nagy pofája van, csak úgy ordít, hogy abból a kis pénzből nem tud megélni. Ezek szerint mégis csak megél, ha még tojásdobálásra is futja.
Ezek a siheder fiatalok meg, nemhogy a tanulással foglalkoznának ahelyett, hogy kimennek tüntetni, dobálni, gyújtogatni az utcára. Azt hiszik, hogy ők a menők, a vagányok miközben nagyrészüknek az alapműveltsége sincs meg. A metál, meg a hardcore, mega  sátánizmus az megy, de a tanulás meg nem. Engem nem zavar, hogy ki, hogyan öltözködik, milyen zenét hallgat. De az igen, hogy kultúr ember módjára nem tud viselkedni.
Középkorú emberek, asszonyok is kimennek, hogy hangot adjanak maguknak. Csak épp nem tudják megfogalmazni, hogy mit is akarnak. Lecsúszott emberek akik így akarnak visszakerülni oda ahol régebben voltak.

De érdekes, vannak emberek akik el tudják fogadni a másikat. Nem néznek rá máshogy, nem húzódnak tőle, nem bántják szavakkal, mert más mint Ők.

Egy idézettel zárnám le ezt a postot.

"Hiszek Istenben, és abban, hogy minden ember szerethet, és szeretve lehet. Mindenhol. A szerelemnek és a szeretetnek, a párválasztásnak és a boldogságnak nincs pártállása. Nincs hite, nincs neme. Mindenkit megillet a szerelem joga. Minden felnőtt ember szabadon választhat társat. Társat, akit szerethet, akivel együtt lehet, akit ölelhet és csókolhat, akivel megoszthatja örömét és bánatát. Vagy odabújhat, ha fél, ha fáradt, ha gyenge. Mindenki lehet gyenge, és ettől lesz erős. És senkit nem lehet megfosztani attól, hogy segítséget, támogatást, szeretet kérjen és kapjon, ha gyenge. Ehhez nyilvánosan is vállalt társ, erőt adó szeretet kell. "
Szetey Gábor

Lehet, hogy ezért a postomért kivágnak az oldalról. Nem baj, de legalább elmondtam a véleményem.

A bejegyzés trackback címe:

https://fitz.blog.hu/api/trackback/id/tr57153615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bassil 2007.09.06. 14:10:53

Neeem vágnak ki.. :)
Amúgy abszolút igazat adok Neked... nekem is lesz napokon belül egy hasonló kis cikkem.

BeeBoy · http://footstepsinthezoo.tvn.hu 2007.09.06. 20:37:20

Akkor jó:) Majd azt jól elolvasom. Nagyon nem szeretem, ha a hülyeség egy ember magánéletét sérti, és legyen az bárki.

xhax 2007.09.27. 16:14:24

Elitéled azokat az embereket akik kirekesztenek és általánosítanak és közben te is általánosítasz (gondolok itt a zenei ízlésre és az egyebekre való utalással). Ha a melegeket tolerálod, akkor miert nem tolerálod például a sátánistákat (még mielőtt félreértés áldozatává válnék, nem vagyok sátánista). Az sem "ragályos". Legfeljebb a pokol tüzén fognak elégni, de az meg kit érdekel, semmi közünk hozzá. A melegfelvonulásról meg annyit, hogy én sem vonulok fel, mert hetero vagyok. Hogy megtehetném? Minek? Ez csak a magamutogatásról szól. Ahhoz sincs közöm - és nem is akarom hogy legyen - hogy mások mit csinálnak a hálószobába, ne akarják már megosztani velem.

Üdv.: Egy főiskolás aki "metált" hallgat

BeeBoy · http://footstepsinthezoo.tvn.hu 2007.09.27. 19:41:41

Én tolerálom a sátánistákat is. Nincs velük semmi bajom. Nem érdekel, hogy mit csinálnak. Nincs bajom azzal se aki metált vagy akármit hallgat. Én azt nem tolerálom amikor valakik megbántanak olyan embert, embereket akik ugyanolyanok mint mindenki más, csak egy kis dologban különböznek. És itt nem csak a melegekről van szó.

xhax 2007.10.02. 17:51:32

"Ezek a siheder fiatalok meg, nemhogy a tanulással foglalkoznának ahelyett, hogy kimennek tüntetni, dobálni, gyújtogatni az utcára. Azt hiszik, hogy ők a menők, a vagányok miközben nagyrészüknek az alapműveltsége sincs meg. A metál, meg a hardcore, mega sátánizmus az megy, de a tanulás meg nem."

Ez egy kicsit általánosítónak tűnik

BeeBoy · http://footstepsinthezoo.tvn.hu 2007.10.02. 19:35:49

Akkor én kérek elnézést mindazoktól, akik nem ebbe a 'kategóriába' tartoznak - ezt így idézőjelbe. De azt neked is be kell látnod, hogy ebben az idézetben azért van igazság.
süti beállítások módosítása