Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kommentek

Evolution Part 1 intro szövege (angol és magyar verzió)

2007.09.07. 09:42 | BeeBoy | Szólj hozzá!

Angol verzió:

Long time ago, million years ago, a process has been started. This process is called: Evolution. Evolution of the World. I think this all are included what our World got through. Chilling of the incandescent globe, volcanos, the first rain with wich another slow process has been started: Origin of life. It was raining and raining, the continents has been drifted back and forth. They've changed their shape, until they became like this as they look nowadays. Meantime oceans came into exictance and the first sign of life. Millenia passed by a genus exfoliated where of the human race could be grown up. Many changes have happened to this genus, until it came to be like us. It took a millenium to create the 7 wonders of the World and the monumental buildings. As we grows we learned a lot. We learned to fight, live in peace, to win and lose. But the most precious thing above all that we exists and we're owning a wonderful planet. LET'S TAKE CARE OF IT TOGETHER!

Magyar verzió:

Egyszer régen, több millió évvel ezelőtt elkezdődött egy folyamat. Egy folyamat melyet nyugodtan nevezhetünk Evolúciónak. A Föld evolúciójának. Ez úgy gondolom, hogy magába foglalja mindazt, amin a Föld keresztül ment. Az izzó gömb lassú kihülését, a vulkánok, tűzhányók megjelenését, az első esőt, mellyel elkezdődhetett egy másik lassú folyamat: Az élet kialakulása. Miközben csak esett és esett, a kontinensek ide-oda vándoroltak. Változtatták alakjukat, hogy olyan formában nézhessünk rá, mint napjainkban. Eközben tengerek, óceánok jöttek létre és megjelentek az élet első csírái. Teltek-múltak az évezredek, évmilliók és kialakult egy olyan faj amelyből később kialakulhatott az ember. Sok változáson ment ez a faj keresztül, míg majdnem úgy nézhetett ki, mint mi mindannyian. Sok évezrednek kellett eltelnie ahhoz, hogy az ember létrehozhassa a világ 7 csodáját, és különböző monumentális épületeit. Ahogy fejlődtünk sokmindent megtanultunk. Megtanultunk harcolni, békében élni, győzni és veszteni. De a legnagyobb érték ezeken felül is az, hogy létezünk és egy csodálatos bolygót tudhatunk magunkénak. VIGYÁZZUNK RÁ EGYÜTT!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitz.blog.hu/api/trackback/id/tr96151798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása